Wil je graag een BMW financial leasen?

Een zeer goede keuze! BMW is niet voor niets al jaren een van de meest populaire automerken. BMW staat al jaren bekend om zijn sportieve en prestigieuze auto's. BMW's zijn leverbaar in verschillende bijtellingscategorieën. Zo heb je de sportieve plug-in hybride uit de BMW 7 serie al tegen 15% bijtelling.

Financial lease: vaste maandlasten, geen grote investering ineens

Wanneer je kiest voor financial lease van een BMW, rijd je een representatieve auto, zonder een enorme investering te doen. Er is sprake van een vaste rente en een vast termijnbedrag, je kunt dus investeren zonder verlies van liquiditeit. Je wordt zelf economisch eigenaar van de BMW. Liever een lagere financial lease maandbedrag? Verlaag dan de maandelijkse termijn door een aanbetaling te doen, of juist een slottermijn op te nemen. Met behulp van de online leasecalculator ontvang je meteen een offerte. Kies dus voor BMW financial lease.

Waarom een BMW financial leasen bij Mobility Service Finance?

Steeds meer ondernemers kiezen voor financial lease. Logisch, want de financieringsmarkt voor het MKB verandert in rap tempo. Banken maken relatief hoge kosten voor het verstrekken van kleine leningen (zoals een financial lease voor een BMW). Daarom verstrekken zij steeds minder leningen aan het MKB. Mobility Service Finance speelt hierop in door financial lease aan te bieden voor ondernemers.

Mobility Service Finance heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat we mensen ook weleens moeten teleurstellen. Financial leasecontracten met een veel te hoge rente en een te hoog risico voor beide partijen, sluiten we namelijk niet af. Daar zijn wij niet bij gebaat en de klant al helemaal niet. In plaats daarvan helpen wij onze klanten aan een degelijke auto die bij de financiële situatie van het bedrijf past. Het kan dus zomaar zijn dat wij een andere BMW adviseren voor in de financial lease. Het gaat er uiteindelijk om dat onze klant kan rijden en blijft rijden! Benieuwd hoe onze service ervaren wordt. We zijn door onze klanten beoordeeld met een 8,9!

Bekijk ons aanbod BMW's voor financial lease

Op deze pagina zie je het BMW aanbod op onze website. Kunnen wij de BMW van jouw keuze niet uit voorraad leveren, maar wil je wel profiteren van het gemak en de uitmuntende service van Mobility Service Finance? Je kunt ook zelf een BMW uitzoeken bij de dealer en deze financial leasen via ons. Ook kun je ons een zoekopdracht geven, dan zoeken onze inkopers voor jou de beste deal.

Zoek in onze 32772 occasions

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een financial lease te maken heeft.

3 van de positieve beoordelingen

“Binnen 1,5 week stond mijn werkbus al voor de deur Super goede communicatie en goede service Dank jullie wel”

Harry uit Den haag

“Nergens was mijn Autohoogwerker via Financial lease mogelijk, vanwege ouder dan 10 jaar. hier kon het wel en snel geregeld!”

Dennis uit Hillegom

“Plezierig, adequaat en doeltreffend contact”

Jan uit Denekamp

Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl