Wil je graag een Fiat financial leasen?

Goede keus! Fiat staat dan wel bekend om zijn kleine auto's, maar heeft de laatste jaren ook zeker grotere en betaalbare auto's op de markt gebracht. De 500L Living is bijvoorbeeld al te koop voor een prijs vanaf 21.695 euro.

Financial lease: vaste maandlasten, geen grote investering ineens

Wanneer je kiest voor financial lease van een Fiat, rijd je een representatieve auto, zonder een enorme investering te doen. Er is sprake van een vaste rente en een vast termijnbedrag, je kunt dus investeren zonder verlies van liquiditeit. Je wordt zelf economisch eigenaar van de Fiat. Liever een lagere financial lease maandbedrag? Verlaag dan de maandelijkse termijn door een aanbetaling te doen, of juist een slottermijn op te nemen. Met behulp van de online leasecalculator ontvang je meteen een offerte. Kies dus voor Fiat financial lease.

Waarom een Fiat financial leasen bij Mobility Service Finance?

Steeds meer ondernemers kiezen voor financial lease. Logisch, want de financieringsmarkt voor het MKB verandert in rap tempo. Banken maken relatief hoge kosten voor het verstrekken van kleine leningen (zoals een financial lease voor een Fiat). Daarom verstrekken zij steeds minder leningen aan het MKB. Mobility Service Finance speelt hierop in door financial lease aan te bieden voor ondernemers.

Een Fiat financial leasen bij Mobility Service Finance is kiezen voor een betrouwbare partner. Omdat wij de auto zelf financieren en geen callcenter gebruiken, kom je direct in contact met één van onze experts. Wij kunnen je direct helpen met al je vragen en komen altijd met een passend advies. Binnen twee werkdagen weet jij waar je aantoe bent. Ook als dat betekent dat wij een andere auto adviseren. Onze klanten beoordelen ons niet voor niets met een 8,9!

Bekijk ons aanbod Fiat's voor financial lease

Op deze pagina zie je het Fiat aanbod op onze website. Kunnen wij de Fiat van jouw keuze niet uit voorraad leveren, maar wil je wel profiteren van het gemak en de uitmuntende service van Mobility Service Finance? Je kunt ook zelf een auto uitzoeken bij de dealer en deze financial leasen via ons. Ook kun je ons een zoekopdracht geven, dan zoeken onze inkopers voor jou de beste deal.

Zoek in onze 32772 occasions

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een financial lease te maken heeft.

3 van de positieve beoordelingen

“Binnen 1,5 week stond mijn werkbus al voor de deur Super goede communicatie en goede service Dank jullie wel”

Harry uit Den haag

“Nergens was mijn Autohoogwerker via Financial lease mogelijk, vanwege ouder dan 10 jaar. hier kon het wel en snel geregeld!”

Dennis uit Hillegom

“Plezierig, adequaat en doeltreffend contact”

Jan uit Denekamp

Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl