Financial lease Mini

Wil je graag een Mini financial lease?

Een schattige auto, zo vinden veel mensen. Met de Mini John Cooper Works heeft Mini daarentegen een hele stoere auto op de markt gebracht. Vanaf 39.990 euro is deze prachtige auto van jou.

Mini financial lease

De volgende modellen, zowel nieuw als occasion, zijn beschikbaar voor financial lease:

  • Mini 3-deurs
  • Mini 3-deurs seven edition
  • Mini 5-deurs
  • Mini 5-deurs seven edition
  • Mini Cabrio
  • Mini Clubman
  • Mini Countryman
  • Mini Countryman Park Lane
  • Mini Paceman
  • Mini John Cooper Works

Financial lease: vaste maandlasten, geen grote investering ineens

Wanneer je kiest voor financial lease van een Mini, rijd je een representatieve auto, zonder een enorme investering te doen. Er is sprake van een vaste rente en een vast termijnbedrag, je kunt dus investeren zonder verlies van liquiditeit. Je wordt zelf economisch eigenaar van de Mini. Liever een lagere financial lease maandbedrag? Verlaag dan de maandelijkse termijn door een aanbetaling te doen, of juist een slottermijn op te nemen. Met behulp van de online leasecalculator ontvang je meteen een offerte. Kies dus voor Mini financial lease.

Waarom Mini financial lease bij Mobility Service Finance

Steeds meer ondernemers kiezen voor financial lease. Logisch, want de financieringsmarkt voor het MKB verandert in rap tempo. Banken maken relatief hoge kosten voor het verstrekken van kleine leningen (zoals een financial lease voor een Mini). Daarom verstrekken zij steeds minder leningen aan het MKB. Mobility Service Finance speelt hierop in door financial lease aan te bieden voor ondernemers.

Doordat wij een volledig digitaal product hebben neergezet, maken wij veel minder kosten dan reguliere bank. Aan de voorzijde bieden wij ultiem gebruiksgemak, door de aanvraag en afhandeling geheel online te laten verlopen. Transparant, inzichtelijk en meteen geregeld. Heb je toch behoefte aan persoonlijk contact? Wij zitten voor je klaar! Doordat wij alle processen hebben gedigitaliseerd, zijn onze medewerkers beschikbaar om jou te voorzien van het beste advies in jouw specifieke situatie. We werden door onze klanten niet voor niets beoordeeld met een 8,5!

MINI Countryman 1.5 COOPER CHILI * Automaat/Leer/Trekhaak*
612,72
p/m
MINI Clubman 1.5 COOPER PEPPER WIRED ,Navi ,Xenon, ECC, LMV, DEMO
373,73
p/m
MINI Countryman Cooper Pepper Schuifdak Leer
171,24
p/m

Bekijk hier het volledige Mini aanbod op onze website >>

Bekijk ons aanbod Mini financial lease

Op deze pagina zie je het Mini aanbod op onze website. Kunnen wij de Mini van jouw keuze niet uit voorraad leveren, maar wil je wel profiteren van het gemak en de uitmuntende service van Mobility Service Finance? Je kunt ook zelf een auto uitzoeken bij de dealer en deze financial leasen via ons. Ook kun je ons een zoekopdracht geven, dan zoeken onze inkopers voor jou de beste deal.

Mobility Service Finance. Direct regelen, direct rijden.

Regel je financial lease contract volledig digitaal met onze vertrouwde support binnen handbereik.

Bij een organisatie die gek is op auto’s, de markt goed kent en altijd op de hoogte is van de laatste regels en wetten.

Ons team staat voor je klaar

Ons team staat voor je klaar!

085 - 48 39 350
Neem contact met ons op


Maak kennis met Mobility Service Finance

Regel je financial lease contract volledig digitaal met onze vertrouwde support binnen handbereik. Bij een organisatie die gek is op auto’s, de markt goed kent en altijd op de hoogte is van de laatste regels en wetten.

Ons team staat voor je klaar!

085 - 48 39 350
Neem contact met ons op