Financial lease Saab

Wil je graag een Saab financial lease?

Wanneer je voor Saab kiest, kies je voor veiligheid. Met de krachtige turbo-motoren weet je bovendien zeker dat je je snel van A naar B kunt verplaatsen. 

Financial lease: vaste maandlasten, geen grote investering ineens

Wanneer je kiest voor financial lease van een Saab, rijd je een representatieve auto, zonder een enorme investering te doen. Er is sprake van een vaste rente en een vast termijnbedrag, je kunt dus investeren zonder verlies van liquiditeit. Je wordt zelf economisch eigenaar van de Saab. Liever een lagere financial lease maandbedrag? Verlaag dan de maandelijkse termijn door een aanbetaling te doen, of juist een slottermijn op te nemen. Met behulp van de online leasecalculator ontvang je meteen een offerte. Kies dus voor Saab financial lease.

Waarom Saab financial lease bij Mobility Service Finance

Steeds meer ondernemers kiezen voor financial lease. Logisch, want de financieringsmarkt voor het MKB verandert in rap tempo. Banken maken relatief hoge kosten voor het verstrekken van kleine leningen (zoals een financial lease voor een Saab). Daarom verstrekken zij steeds minder leningen aan het MKB. Mobility Service Finance speelt hierop in door financial lease aan te bieden voor ondernemers.

Doordat wij een volledig digitaal product hebben neergezet, maken wij veel minder kosten dan reguliere bank. Aan de voorzijde bieden wij ultiem gebruiksgemak, door de aanvraag en afhandeling geheel online te laten verlopen. Transparant, inzichtelijk en meteen geregeld. Heb je toch behoefte aan persoonlijk contact? Wij zitten voor je klaar! Doordat wij alle processen hebben gedigitaliseerd, zijn onze medewerkers beschikbaar om jou te voorzien van het beste advies in jouw specifieke situatie. We werden door onze klanten niet voor niets beoordeeld met een 8,5!

Saab 9-3 Cabrio 2.0T SE NEDERLANDSE AUTO 2e eigenaresse !!!
102,09
p/m
Saab 9-3 Cabrio 1.8T VECTOR 20 YEARS EDITION 150PK NAVI/LEDER/ECC/PDC NEDERLANDSE AUTO!
113,13
p/m
Saab 9-3 Sport Sedan 1.8t Intro Edition Automaat 150 PK NAP Nieuw Model
54,42
p/m

Bekijk hier het volledige Saab aanbod op onze website >>

Bekijk ons aanbod Saab financial lease

Op deze pagina zie je het Saab aanbod op onze website. Kunnen wij de Saab van jouw keuze niet uit voorraad leveren, maar wil je wel profiteren van het gemak en de uitmuntende service van Mobility Service Finance? Je kunt ook zelf een auto uitzoeken bij de dealer en deze financial leasen via ons. Ook kun je ons een zoekopdracht geven, dan zoeken onze inkopers voor jou de beste deal.

Mobility Service Finance. Direct regelen, direct rijden.

Regel je financial lease contract volledig digitaal met onze vertrouwde support binnen handbereik.

Bij een organisatie die gek is op auto’s, de markt goed kent en altijd op de hoogte is van de laatste regels en wetten.

Ons team staat voor je klaar

Ons team staat voor je klaar!

085 - 48 39 350
Neem contact met ons op


Maak kennis met Mobility Service Finance

Regel je financial lease contract volledig digitaal met onze vertrouwde support binnen handbereik. Bij een organisatie die gek is op auto’s, de markt goed kent en altijd op de hoogte is van de laatste regels en wetten.

Ons team staat voor je klaar!

085 - 48 39 350
Neem contact met ons op