Financial lease Volvo

Wil je graag een Volvo financial lease?

Volvo stelt veiligheid voorop! Onlangs bracht het automerk Volvo Life Paint op de markt. Deze doorzichtige spray voor textiel reflecteert bij belichting in het donker.  Fietsers en voetgangers kunnen zich met de spray dus beter zichtbaar maken. 

Financial lease: vaste maandlasten, geen grote investering ineens

Wanneer je kiest voor financial lease van een Volvo, rijd je een representatieve auto, zonder een enorme investering te doen. Er is sprake van een vaste rente en een vast termijnbedrag, je kunt dus investeren zonder verlies van liquiditeit. Je wordt zelf economisch eigenaar van de Volvo. Liever een lagere financial lease maandbedrag? Verlaag dan de maandelijkse termijn door een aanbetaling te doen, of juist een slottermijn op te nemen. Met behulp van de online leasecalculator ontvang je meteen een offerte. Kies dus voor Volvo financial lease.

Waarom Volvo financial lease bij Mobility Service Finance

Steeds meer ondernemers kiezen voor financial lease. Logisch, want de financieringsmarkt voor het MKB verandert in rap tempo. Banken maken relatief hoge kosten voor het verstrekken van kleine leningen (zoals een financial lease voor een Volvo). Daarom verstrekken zij steeds minder leningen aan het MKB. Mobility Service Finance speelt hierop in door financial lease aan te bieden voor ondernemers.

Doordat wij een volledig digitaal product hebben neergezet, maken wij veel minder kosten dan reguliere bank. Aan de voorzijde bieden wij ultiem gebruiksgemak, door de aanvraag en afhandeling geheel online te laten verlopen. Transparant, inzichtelijk en meteen geregeld. Heb je toch behoefte aan persoonlijk contact? Wij zitten voor je klaar! Doordat wij alle processen hebben gedigitaliseerd, zijn onze medewerkers beschikbaar om jou te voorzien van het beste advies in jouw specifieke situatie. We werden door onze klanten niet voor niets beoordeeld met een 8,5!

Volvo V70 2.0 D2 CLASSIC EDITION
310,25
p/m
Volvo V40 2.0 D2 120 PK 6-Bak Kinetic
185,83
p/m
Volvo V60 Cross Country CC D3 Summum Automaat Standkachel On-Call Xenon Navi Keyless Camera 18 Inch
404,49
p/m

Bekijk hier het volledige Volvo aanbod op onze website >>

Bekijk ons aanbod Volvo financial lease

Op deze pagina zie je het Volvo aanbod op onze website. Kunnen wij de Volvo van jouw keuze niet uit voorraad leveren, maar wil je wel profiteren van het gemak en de uitmuntende service van Mobility Service Finance? Je kunt ook zelf een auto uitzoeken bij de dealer en deze financial leasen via ons. Ook kun je ons een zoekopdracht geven, dan zoeken onze inkopers voor jou de beste deal.

Mobility Service Finance. Direct regelen, direct rijden.

Regel je financial lease contract volledig digitaal met onze vertrouwde support binnen handbereik.

Bij een organisatie die gek is op auto’s, de markt goed kent en altijd op de hoogte is van de laatste regels en wetten.

Ons team staat voor je klaar

Ons team staat voor je klaar!

085 - 48 39 350
Neem contact met ons op


Maak kennis met Mobility Service Finance

Regel je financial lease contract volledig digitaal met onze vertrouwde support binnen handbereik. Bij een organisatie die gek is op auto’s, de markt goed kent en altijd op de hoogte is van de laatste regels en wetten.

Ons team staat voor je klaar!

085 - 48 39 350
Neem contact met ons op