De unieke voorwaarden van Mobility Service Finance

Steeds meer ondernemers kiezen voor financial lease. Logisch, want de financieringsmarkt voor het MKB verandert in rap tempo. Banken maken relatief hoge kosten voor het verstrekken van kleine leningen. Daarom verstrekken zij steeds minder leningen aan het MKB. Mobility Service Finance speelt hierop in door financial lease aan te bieden voor ondernemers, tegen unieke voorwaarden.

Unieke voorwaarden financial lease bij Mobility Service Finance

  • De auto staat bij jou op de balans. Hierdoor kun je profiteren van fiscale faciliteiten, zoals subsidies en de investeringsaftrek (indien van toepassing).
  • Uniek! Vrijgave pandrecht van de huisbank is niet van toepassing, omdat Mobility Service Finance gedurende de looptijd juridisch eigenaar is van het voertuig.
  • Uniek! De BTW hoeft niet vooraf eenmalig te worden voldaan, maar wordt maandelijks verrekend in de leasetermijnen.
  • Behoefte aan persoonlijk advies? Dat kan! Doordat wij het volledige proces van aanvraag tot einde leasecontract hebben gedigitaliseerd, zijn onze medewerkers niet met administratieve werkzaamheden bezig, maar staan zij klaar om jou te voorzien van het beste advies in jouw persoonlijke situatie.

Daarnaast profiteer je van de vaste voordelen van Mobility Service Finance: leasen met voorrang, door haar klanten gewaardeerd met een 8,9!

Zoek in onze 34841 occasions

8,9

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een financial lease te maken heeft.

3 van de 29 positieve beoordelingen

“Binnen 1,5 week stond mijn werkbus al voor de deur Super goede communicatie en goede service Dank jullie wel”

Harry uit Den haag

“Nergens was mijn Autohoogwerker via Financial lease mogelijk, vanwege ouder dan 10 jaar. hier kon het wel en snel geregeld!”

Dennis uit Hillegom

“Plezierig, adequaat en doeltreffend contact”

Jan uit Denekamp

Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl