Financial lease: van leaseaanvraag tot wegrijden

Hieronder leggen we je stap voor stap uit, hoe het werkt om je auto of bedrijfswagen bij ons te financial leasen:

Stap 1: Calculatie. Je maakt een leaseberekening met behulp van onze online leasecalculator. Je kunt hierbij een auto uit de voorraad die op onze website staat als basis nemen, maar je kunt ook het te financieren bedrag van een nieuwe auto of een occassion als basis nemen. Je vult het te financieren bedrag, de gewenste looptijd en de slottermijn in. We berekenen real-time de maandelijkse leasetermijnen. Heb je de leasecalculator naar volle tevredenheid ingevuld? Dan kun je meteen een vrijblijvend leasecontract voorstel aanvragen. Vul hiervoor je bedrijfsnaam en je KvK-nummer in.

Stap 2: Controle aanvraag. Op de bevestigingspagina controleer je de aanvraag en jouw gegevens. Vervolgens kun je ervoor kiezen om alvast jaarcijfers of een businessplan te uploaden. Een slimme keuze als je wil dat wij de aanvraag snel behandelen. Heb je alle informatie gecontroleerd en mogelijk aangevuld? Dan verzend je de aanvraag. Je ontvangt direct een mailtje met een overzicht van je aanvraag.

Stap 3: Aanvraag bevestigd. Jouw werk zit er voor nu even op. Wij gaan hard aan de slag om jou zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien. Dit betekent dat wij op basis van de aangeleverde gegevens gaan controleren of je in aanmerking komt voor een financial leasecontract. Dit antwoord kunnen we vaak al binnen enkele uren terugkoppelen. Binnen twee werkdagen heb je van ons in ieder geval een antwoord gehad.

Stap 4: Verdere gegevens aanvullen. Is je aanvraag goed gekeurd? Dan gaan we alle gegevens verder in orde maken. Dit betekent dat we contact opnemen met jou om ervoor te zorgen dat het contract compleet gemaakt kan worden. Denk hierbij aan gegevens als: kopie van het rijbewijs, info over de tekenbevoegde van het bedrijf en het zakelijke bankrekeningnummer. Verder nemen wij contact op met de dealer van de desbetreffende auto, zodat de auto gereserveerd wordt.

Stap 5: Financiële afhandeling. Als het leasecontract en de SEPA machtiging door jou is getekend, betalen wij de factuur van de leverancier en zorgen we ervoor dat dealer contact met jou opneemt, zodat je een afspraak kan maken om de auto op te halen. Wij zorgen dat de auto op die dag op jou naam staat.

Zoek in onze 32772 occasions

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een financial lease te maken heeft.

3 van de positieve beoordelingen

“Binnen 1,5 week stond mijn werkbus al voor de deur Super goede communicatie en goede service Dank jullie wel”

Harry uit Den haag

“Nergens was mijn Autohoogwerker via Financial lease mogelijk, vanwege ouder dan 10 jaar. hier kon het wel en snel geregeld!”

Dennis uit Hillegom

“Plezierig, adequaat en doeltreffend contact”

Jan uit Denekamp

Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl