Kan ik een auto leasen als eenmanszaak?

Ook als je een eenmanszaak hebt, kun je een auto of bedrijfswagen financial leasen via Mobility Service Finance. In principe kan ieder bedrijf dat ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel in aanmerking komen voor financial lease bij Mobility Service Finance.

Acceptatie financial lease eenmanszaak

Voor ieder bedrijf, dus ook voor een eenmanszaak, geldt dat wij bepaalde controles uitvoeren voordat de leaseaanvraag wordt omgezet naar een (concept) leasecontract. Het kan voorkomen dat wij voorafgaand aan de goedkeuring van het leasecontract vragen om het aanleveren van aanvullende documenten of om extra zekerheden (bijvoorbeeld in de vorm van een aanbetaling). Dit ligt ook aan de aanschafwaarde van het voertuig.

Aanvragen financial lease eenmanszaak

Om erachter te komen of het voor jou mogelijk is om te gaan financial leasen via Mobility Service Finance, kun je meteen een leaseberekening op deze website maken. Ben je tevreden met de uitkomst? Vraag dan meteen het (concept) leasecontract aan. Je zit in dit stadium nog nergens aan vast. Wij nemen vervolgens contact met je op. Zijn we beide tevreden over de uitkomst? Dan staat er een leasecontract online voor je klaar. Nadat je dit leasecontract digitaal hebt ondertekend en de eerste leasetermijn hebt betaald, kun je wegrijden!

Zoek in onze 32772 occasions

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een financial lease te maken heeft.

3 van de positieve beoordelingen

“Binnen 1,5 week stond mijn werkbus al voor de deur Super goede communicatie en goede service Dank jullie wel”

Harry uit Den haag

“Nergens was mijn Autohoogwerker via Financial lease mogelijk, vanwege ouder dan 10 jaar. hier kon het wel en snel geregeld!”

Dennis uit Hillegom

“Plezierig, adequaat en doeltreffend contact”

Jan uit Denekamp

Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl