Kan ik een tweedehands auto financial leasen?

Het is mogelijk om een tweedehands auto of tweedehands bedrijfswagen te financial leasen via Mobility Service Finance. De maximale kilometerstand die het voertuig mag hebben is 125.000 km voor een benzine auto of een hybride-benzine auto, voor een diesel geldt een maximale kilometrage van 150.000. Aan het einde van de looptijd mag de auto of bedrijfswagen maximaal 8 jaar oud zijn.

Tweedehands auto gezien bij autodealer

Heb jij zelf via een eigen autodealer een voertuig op het oog, die aan de bovenstaande voorwaarden voldoet? Dan kun je dit voertuig financial leasen via Mobility Service Finance. Ga in de leasecalculatie uit van de aanschafwaarde van het voertuig, met daarbij een eventuele inruil. Verderop in het proces kun je de offerte van je eigen autodealer uploaden en kun je zijn gegevens invullen.

Nog geen tweedehands auto op het oog?

Wil je graag een tweedehands auto financial leasen, maar heb je nog geen specifieke auto op het oog? Dan kunnen wij je wellicht verder helpen! Geef ons een zoekopdracht en onze accountmanager neemt contact met jou op om jouw wensen te bespreken. Wij zijn allen autogekken, beschikken over een groot netwerk in de automotive en staan je graag bij met persoonlijk advies. Wie weet komen wij met een voorstel waar je zelf nog niet aan had gedacht & waarmee je toch beter en voordeliger uit bent! 


Mobility Service Finance. Direct regelen, direct rijden.

Regel je financial lease contract volledig digitaal met onze vertrouwde support binnen handbereik.

Bij een organisatie die gek is op auto’s, de markt goed kent en altijd op de hoogte is van de laatste regels en wetten.

Ons team staat voor je klaar

Ons team staat voor je klaar!

085 - 48 39 350
Neem contact met ons op


Maak kennis met Mobility Service Finance

Regel je financial lease contract volledig digitaal met onze vertrouwde support binnen handbereik. Bij een organisatie die gek is op auto’s, de markt goed kent en altijd op de hoogte is van de laatste regels en wetten.

Ons team staat voor je klaar!

085 - 48 39 350
Neem contact met ons op