Kan ik een tweedehands auto financial leasen?

 Het is mogelijk om een tweedehands auto of tweedehands bedrijfswagen te financial leasen via Mobility Service Finance. De maximale kilometerstand die het voertuig mag hebben is 125.000 km voor een benzine auto of een hybride-benzine auto, voor een diesel geldt een maximale kilometrage van 150.000. Aan het einde van de looptijd mag de auto of bedrijfswagen maximaal 8 jaar oud zijn.

Tweedehands auto gezien bij autodealer

Heb jij zelf via een eigen autodealer een voertuig op het oog, die aan de bovenstaande voorwaarden voldoet? Dan kun je dit voertuig financial leasen via Mobility Service Finance. Ga in de leasecalculatie uit van de aanschafwaarde van het voertuig, met daarbij een eventuele inruil. Verderop in het proces kun je de offerte van je eigen autodealer uploaden en kun je zijn gegevens invullen.

Nog geen tweedehands auto op het oog?

Wil je graag een tweedehands auto financial leasen, maar heb je nog geen specifieke auto op het oog? Dan kunnen wij je wellicht verder helpen! Geef ons een zoekopdracht en onze accountmanager neemt contact met jou op om jouw wensen te bespreken. Wij zijn allen autogekken, beschikken over een groot netwerk in de automotive en staan je graag bij met persoonlijk advies. Wie weet komen wij met een voorstel waar je zelf nog niet aan had gedacht & waarmee je toch beter en voordeliger uit bent!

Zoek in onze 32772 occasions

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een financial lease te maken heeft.

3 van de positieve beoordelingen

“Binnen 1,5 week stond mijn werkbus al voor de deur Super goede communicatie en goede service Dank jullie wel”

Harry uit Den haag

“Nergens was mijn Autohoogwerker via Financial lease mogelijk, vanwege ouder dan 10 jaar. hier kon het wel en snel geregeld!”

Dennis uit Hillegom

“Plezierig, adequaat en doeltreffend contact”

Jan uit Denekamp

Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl