Wie wordt economisch eigenaar van het voertuig bij financial lease?

Economisch eigenaar

Bij financial lease ben jij de economisch eigenaar van het voertuig, omdat jij fiscaal gezien deze investering hebt gedaan. Dat betekent dat jij kunt profiteren van fiscale voordelen, zoals:

  • Afschrijving van de auto
  • Renteaftrek
  • BTW-teruggave (indien je ondernemer bent die hiervoor in aanmerking komt)
  • Investeringsaftrek (indien er sprake is van een grijs kenteken)

Juridisch eigenaar

Mobility Service Finance is tot en met de betaling van alle leasetermijnen (plus de koopoptie en een eventuele slottermijn) juridisch eigenaar van het voertuig. Na de looptijd en ontvangst van alle betalingen, wordt het voertuig overgeschreven op jouw naam.

Zoek in onze 32772 occasions

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een financial lease te maken heeft.

3 van de positieve beoordelingen

“Binnen 1,5 week stond mijn werkbus al voor de deur Super goede communicatie en goede service Dank jullie wel”

Harry uit Den haag

“Nergens was mijn Autohoogwerker via Financial lease mogelijk, vanwege ouder dan 10 jaar. hier kon het wel en snel geregeld!”

Dennis uit Hillegom

“Plezierig, adequaat en doeltreffend contact”

Jan uit Denekamp

Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl