Wil je graag een Ford financial leasen?

Met kleinere auto's als de Ford Ka en met ruimere auto's als de Ford Mondeo is Ford vandaag de dag zichtbaar in alle segmenten. Ford is leverbaar in verschillende bijtellingscategorieën. Zo heb je de Ford Mondeo in 2016 al tegen 21% bijtelling.

Financial lease: vaste maandlasten, geen grote investering ineens

Wanneer je kiest voor financial lease van een Ford, rijd je een representatieve auto, zonder een enorme investering te doen. Er is sprake van een vaste rente en een vast termijnbedrag, je kunt dus investeren zonder verlies van liquiditeit. Je wordt zelf economisch eigenaar van de Ford. Liever een lagere financial lease maandbedrag? Verlaag dan de maandelijkse termijn door een aanbetaling te doen, of juist een slottermijn op te nemen. Met behulp van de online leasecalculator ontvang je meteen een offerte. Kies dus voor Ford financial lease.

Waarom een Ford financial leasen bij Mobility Service Finance?

Steeds meer ondernemers kiezen voor financial lease. Logisch, want de financieringsmarkt voor het MKB verandert in rap tempo. Banken maken relatief hoge kosten voor het verstrekken van kleine leningen (zoals een financial lease voor een Ford). Daarom verstrekken zij steeds minder leningen aan het MKB. Mobility Service Finance speelt hierop in door financial lease aan te bieden voor ondernemers.

Een financial leasecontract bij Mobility Service Finance is altijd vooraf gegaan door een zeer degelijke financiële check. Zo zijn wij er zeker van dat jij de Ford kan betalen en hoef jij niet in te zitten over een veel te hoog maandbedrag. De werkwijze van Mobility Service Finance is hierdoor net anders als bij de concurrent. Het kan namelijk ook zomaar zijn dat we niet met een ander maandbedrag terugkoppelen, maar juist met een andere auto die vergelijkbaar is en beter bij de financiële situatie van jou bedrijf past. Als echte auto experts met meer dan 30 jaar ervaring hoef je je geen zorgen te maken over het juiste advies! We werden door onze klanten niet voor niets beoordeeld met een 8,9!

Bekijk ons aanbod Ford's voor financial lease

Op deze pagina zie je het Ford aanbod op onze website. Kunnen wij de Ford van jouw keuze niet uit voorraad leveren, maar wil je wel profiteren van het gemak en de uitmuntende service van Mobility Service Finance? Je kunt ook zelf een auto uitzoeken bij de dealer en deze financial leasen via ons. Ook kun je ons een zoekopdracht geven, dan zoeken onze inkopers voor jou de beste deal.

Zoek in onze 32772 occasions

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een financial lease te maken heeft.

3 van de positieve beoordelingen

“Binnen 1,5 week stond mijn werkbus al voor de deur Super goede communicatie en goede service Dank jullie wel”

Harry uit Den haag

“Nergens was mijn Autohoogwerker via Financial lease mogelijk, vanwege ouder dan 10 jaar. hier kon het wel en snel geregeld!”

Dennis uit Hillegom

“Plezierig, adequaat en doeltreffend contact”

Jan uit Denekamp

Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl