Wil je graag een Mini financial leasen?

Een schattige auto, zo vinden veel mensen. Met de Mini John Cooper Works heeft Mini daarentegen een hele stoere auto op de markt gebracht. Vanaf 39.990 euro is deze prachtige auto van jou.

Financial lease: vaste maandlasten, geen grote investering ineens

Wanneer je kiest voor financial lease van een Mini, rijd je een representatieve auto, zonder een enorme investering te doen. Er is sprake van een vaste rente en een vast termijnbedrag, je kunt dus investeren zonder verlies van liquiditeit. Je wordt zelf economisch eigenaar van de Mini. Liever een lagere financial lease maandbedrag? Verlaag dan de maandelijkse termijn door een aanbetaling te doen, of juist een slottermijn op te nemen. Met behulp van de online leasecalculator ontvang je meteen een offerte. Kies dus voor Mini financial lease.

Waarom een Mini financial leasen bij Mobility Service Finance?

Steeds meer ondernemers kiezen voor financial lease. Logisch, want de financieringsmarkt voor het MKB verandert in rap tempo. Banken maken relatief hoge kosten voor het verstrekken van kleine leningen (zoals een financial lease voor een Mini). Daarom verstrekken zij steeds minder leningen aan het MKB. Mobility Service Finance speelt hierop in door financial lease aan te bieden voor ondernemers.

Een Seat financial leasen bij Mobility Service Finance is kiezen voor een betrouwbare partner. Omdat wij de auto zelf financieren en geen callcenter gebruiken, kom je direct in contact met één van onze experts. Wij kunnen je direct helpen met al je vragen en komen altijd met een passend advies. Binnen twee werkdagen weet jij waar je aantoe bent. Ook als dat betekent dat wij een andere auto adviseren. Onze klanten beoordelen ons niet voor niets met een 8,9!

Zoek in onze 32772 occasions

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een financial lease te maken heeft.

3 van de positieve beoordelingen

“Binnen 1,5 week stond mijn werkbus al voor de deur Super goede communicatie en goede service Dank jullie wel”

Harry uit Den haag

“Nergens was mijn Autohoogwerker via Financial lease mogelijk, vanwege ouder dan 10 jaar. hier kon het wel en snel geregeld!”

Dennis uit Hillegom

“Plezierig, adequaat en doeltreffend contact”

Jan uit Denekamp

Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl