Wil je graag een Opel financial leasen?

Opel bevindt zich met zijn kwalitatieve auto's voornamelijk in het midden segment. De prijs-kwaliteit verhouding is hierbij zeer in balans. Neem nou de Mokka X. Deze robuuste auto is er al voor 22.995 euro.

Financial lease: vaste maandlasten, geen grote investering ineens

Wanneer je kiest voor financial lease van een Opel, rijd je een representatieve auto, zonder een enorme investering te doen. Er is sprake van een vaste rente en een vast termijnbedrag, je kunt dus investeren zonder verlies van liquiditeit. Je wordt zelf economisch eigenaar van de Opel. Liever een lagere financial lease maandbedrag? Verlaag dan de maandelijkse termijn door een aanbetaling te doen, of juist een slottermijn op te nemen. Met behulp van de online leasecalculator ontvang je meteen een offerte. Kies dus voor Opel financial lease.

Waarom een Opel financial leasen bij Mobility Service Finance?

Steeds meer ondernemers kiezen voor financial lease. Logisch, want de financieringsmarkt voor het MKB verandert in rap tempo. Banken maken relatief hoge kosten voor het verstrekken van kleine leningen (zoals een financial lease voor een Opel). Daarom verstrekken zij steeds minder leningen aan het MKB. Mobility Service Finance speelt hierop in door financial lease aan te bieden voor ondernemers.

Ken je dat? Lage rentes en maandbedragen als lokkertje, maar als het er op aankomt betaal je het dubbele aan rente en een forse aanbetaling? Dat doen wij nou juist niet. Wij doen jou een goed voorstel, of we doen het helemaal niet. Wij hebben liever 100 tevreden klanten dan 200 minder tevreden klanten. Juist daarom hebben wij zoveel persoonlijke aandacht voor elke aanvraag. Is de Opel die je hebt aangevraagd net te duur? Dan komen wij met een beter alternatief. Hoe dat bevalt? Onze klanten beoordelen ons met een 8,9!

Bekijk ons aanbod Opel's voor financial lease

Op deze pagina zie je het Opel aanbod op onze website. Kunnen wij de Opel van jouw keuze niet uit voorraad leveren, maar wil je wel profiteren van het gemak en de uitmuntende service van Mobility Service Finance? Je kunt ook zelf een auto uitzoeken bij de dealer en deze financial leasen via ons. Ook kun je ons een zoekopdracht geven, dan zoeken onze inkopers voor jou de beste deal.

Zoek in onze 32772 occasions

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een financial lease te maken heeft.

3 van de positieve beoordelingen

“Binnen 1,5 week stond mijn werkbus al voor de deur Super goede communicatie en goede service Dank jullie wel”

Harry uit Den haag

“Nergens was mijn Autohoogwerker via Financial lease mogelijk, vanwege ouder dan 10 jaar. hier kon het wel en snel geregeld!”

Dennis uit Hillegom

“Plezierig, adequaat en doeltreffend contact”

Jan uit Denekamp

Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl