Over ons

Mobility Service Finance is een onderdeel van leasemaatschappij Mobility Service Nederland B.V. 

Waarom wij zijn gestart met Mobility Service Finance?

Banken verstrekken steeds minder vaak kleine leningen voor bijvoorbeeld een (bedrijfs)auto aan ondernemers. Terwijl dit voor de gemiddelde MKB’er vaak een van de grootste investeringen betreft. Als Mobility Service Nederland kennen we deze doelgroep door en door en was het een logische stap om hier een oplossing voor te verzinnen.

De wens vanuit de ondernemer is simpel. Je wil geen verrassingen achteraf, een vaste rente en een vast termijnbedrag. En het allerbelangrijkste, het proces van aanvragen moet sneller, overzichtelijker en vooral prettiger. 

Het was tijd om het gehele leaseproces volledig digitaliseren. Maar dan ook echt. Geen bevestigingen per post, of lang wachten op papieren goedkeuring. Het volledige leaseproces van aanvraag tot slotfactuur in één keer online kunnen doorlopen.

Hiermee geven we de ondernemer tijd terug om te ondernemen. En veranderen onze administratief medewerkers in medewerkers met tijd en aandacht voor de klant.

Meer weten?

> Lees hier meer over ons team

> Lees hier meer over onze klanttevredenheid

Mobility Service Finance. Direct regelen, direct rijden.

Regel je financial lease contract volledig digitaal met onze vertrouwde support binnen handbereik.

Bij een organisatie die gek is op auto’s, de markt goed kent en altijd op de hoogte is van de laatste regels en wetten.

Ons team staat voor je klaar

Ons team staat voor je klaar!

085 - 48 39 350
Neem contact met ons op


Maak kennis met Mobility Service Finance

Regel je financial lease contract volledig digitaal met onze vertrouwde support binnen handbereik. Bij een organisatie die gek is op auto’s, de markt goed kent en altijd op de hoogte is van de laatste regels en wetten.

Ons team staat voor je klaar!

085 - 48 39 350
Neem contact met ons op