Over ons

Wie zijn wij?

Mobility Service Finance B.V. is onderdeel van Mobility Service Nederland B.V.

Waarom wij zijn gestart met Mobility Service Finance?

Een financial leasecontract afsluiten is niet zomaar iets. Voordat je een contract aan gaat voor meerdere jaren, wil je er zeker van zijn dat de voorwaarden kloppen en dat je zaken doet met een partij die met je meedenkt. Juist daarin zijn wij heel goed. Met leasemaatschappij Mobility Service Nederland als rugsteun, kunnen we putten uit meer dan tien jaar praktijkervaring in de zakelijke leasemarkt en dat merk je. Expert van Mobility Service Finance nemen als eerste de tijd om jou te helpen aan een passend contract.

Kan Mobility Service Nederland jou helpen?

Vraag je bij ons een offerte aan, dan gaan we direct aan de slag met de aanvraag. Dat betekent dat we kijken of de gekozen auto en het bijbehorende maandbedrag past bij jouw situatie. Dit proces kan heel snel gaan. Heb jij recente jaarcijfers beschikbaar en ziet het financiële plaatje er goed uit, dan kun je dezelfde dag nog een goedkeuring ontvangen. Ben je starter of past de auto niet helemaal bij de financiële situatie, dan zullen we met je in gesprek gaan en een aangepaste offerte aanbieden. Zo is het mogelijk dat we vragen om een aanbetaling. (starters betalen bij ons altijd 25 procent aan).

Omdat wij de auto zelf financieren, kun je korte lijntjes verwachten. Bovendien spelen we jouw gegevens niet door aan een derde partij, zoals een bank of een financierder. Jij tekent een contract met ons en hebt de rest van de looptijd contact met ons. Deze transparantie voorkomt dat er een hele reeks aan verwarrende voorwaarden ontstaan. Bovendien hebben wij zelf invloed op het rentepercentage. Dit betekent ook dat wij geen tegenvoorstel doen die heel ver van de oorspronkelijke offerte ligt. Wij willen jou graag goed van dienst zijn en niet koste wat het kost een contract afsluiten.

Meer weten?

>Bekijk direct onze voorraad auto’s

>Lees hier meer over onze klanttevredenheid

Zoek in onze 32772 occasions

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een financial lease te maken heeft.

3 van de positieve beoordelingen

“Binnen 1,5 week stond mijn werkbus al voor de deur Super goede communicatie en goede service Dank jullie wel”

Harry uit Den haag

“Nergens was mijn Autohoogwerker via Financial lease mogelijk, vanwege ouder dan 10 jaar. hier kon het wel en snel geregeld!”

Dennis uit Hillegom

“Plezierig, adequaat en doeltreffend contact”

Jan uit Denekamp

Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Elektrisch leasen

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl